We gaan verhuizen!

We merken dat steeds meer mensen de weg naar onze spelavonden weten te vinden. Iets waar we natuurlijk erg blij mee zijn (en stiekem ook een beetje trots). We waren al wat langer aan het denken wat we moesten doen als we op een avond vol zouden zitten en er nog mensen aan de deur zouden staan. Gelukkig is het nooit zover gekomen, maar het moment komt wel steeds dichterbij als jullie ons zo goed blijven vinden.

Om ook in de toekomst aan iedereen ruimte te bieden gaan wij vanaf januari 2023 naar een nieuwe locatie. Deze locatie is weer iets groter, heeft iets meer sfeer en ligt, uiteraard, nog steeds in Tilburg-West. De spelavond van december is dus nog op de huidige locatie aan de Beneluxlaan, daarna beginnen we het nieuwe jaar goed op ons nieuwe stekje.

Het nieuwe adres wordt:

Professor Verbernelaan 10-14
5037 AE, Tilburg

Op het kaartje zie je de route van de oude naar de nieuwe locatie.
Zoals je kunt zien is het niet ver van SJB ‘t Zand

Hier nog wat sfeerimpressies van de ruimte. De ruimte is verdeeld in wat kleinere ruimtes, maar wel allemaal met elkaar verbonden. Zo kunnen de bezoekers die rustiger willen spelen ook een beetje apart gaan zitten. Verder hebben we weer een bar, maar met een grotere keuken, dus wie weet wat we in de toekomst allemaal nog kunnen gaan doen!

Met deze nieuwe locatie zijn we klaar voor de toekomst en weten we nu ook al zeker dat de spellendag in juni op deze locatie gaat plaatsvinden. Meer details daarover volgen later uiteraard.

We hopen jullie in januari allemaal te verwelkomen op onze nieuwe locatie!

Vergelijkbare berichten