Sp(i)el weekend 20-21 oktober 2023

Begin oktober zijn wij 4 dagen aan het rondneuzen op Spiel in Essen. We spelen er veel spellen, maar nemen ook het nodige mee naar huis. Zo is al een aantal jaar de oktober spelavond omgedoopt tot Spielavond. Dit jaar hebben we de mogelijkheid om ook de zaterdag te kunnen spelen, dus vandaar dat jullie op vrijdag én zaterdag bij ons kunnen komen spelen. Vrijdag is gewoon vanaf 19.30 uur.

Van de zaterdag gaan we iets speciaals maken. We beginnen om 14.00 uur en er kan heel de dag gespeeld worden. Rond 17.30 uur zal er voor de liefhebbers een Duitse maaltijd geserveerd worden. Hiervoor is reserveren verplicht en kan gedaan worden door ons een bericht te sturen. De maaltijd zal onder andere bestaan uit een Schnitzeltje, curryworst, gebakken aardappelen, salade en zuurkool. Ook zullen we een passend dessert regelen.

Mee eten kost € 15,00 p/p en is incl 1 drankje en entree. Dieetwensen kunnen worden doorgegeven en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn. Ook dit jaar zullen we vanuit Essen regelmatig een update sturen.

Hopelijk zien we elkaar op 1 of beide dagen!

Vergelijkbare berichten