Het begin…

Jippie, eindelijk zijn we live. Na een tijd van dromen werd vorig jaar de wens voor een spellenclub in Tilburg West steeds groter en in december zijn Patrick, Aschwin en ik (Nikki) tot de conclusie gekomen dat er met alleen dromen niet veel gebeurt .Bij een spelletje en een gourmet met verbrande kastanjes, werd dan ook het besluit genomen om toch maar eens te gaan kijken naar een naam, website en logo. Verschillende ideeën zijn de revue gepasseerd. Sommige namen bestonden al in Nederland en andere hebben net geen meerderheid van de stemmen gehaald. Kaai Gespellig, Spelefun, Lucky losers, table toppers en de pioniers, krijgen bij deze een eervolle vermelding, maar deze zijn voorbijgestreefd door “De Spelcarrousel”. De Spelcarrousel is dan ook de naam die we gaan voeren en we willen jullie allemaal hartelijk welkom heten op onze site en we hopen dat we jullie eens mogen begroeten bij onze spellenclub.

Logo SpelcarrouselBij een naam hoort natuurlijk ook een logo en dat moest weergeven waar de club voor staat. Het moest dus duidelijk aangeven dat het om spellen draait en het logo moest licht en vrolijk zijn aangezien spellen spelen ook een lichte en vrolijke aangelegenheid is. Vandaar de vrolijke draaimolen in deze net niet vloekende kleuren. Maar ja met een pentekening ben je er nog niet. Gelukkig wist Lien Dedeurwaarder met wat hulp van Joachim Wallaert hoe ze van een vodje papier een waardig logo moesten maken. Hiernaast kregen we van Joachim, die zelf ook veel sites maakt, een prima tip voor een goede provider om onze website bij onder te brengen. Dus we zijn deze twee lieverds veel dank (en M&M’s) verschuldigd.

Tja, en dan heb je een naam en een logo. en dan moet er een website komen. Aschwin heeft een hoop tijd gestoken in de eerste opzet van de website en stukje bij beetje werd deze tijdens onze bijeenkomsten verder uitgebouwd. Uiteindelijk met het resultaat wat je nu voor je ziet. Nu is het zaak dat we veel reclame gaan maken en iedereen kennis kan maken met de Spelcarrousel en we in september een eerste gezellige spelavond hebben waarbij we zoveel mogelijk spelers mogen verwelkomen.