De nieuwste spellenbeurs 16 april 2023:

Op zondag 16 april 2023 organiseren De Spelcarrousel, AanZ en Ludens013: Spellenparade. De nieuwste spellenbeurs van Tilburg. Tijdens Spellenparade kun je spellen spelen, ontdekken en kopen. Spellenparade is ook nog eens gratis te bezoeken. Spellenparade start om 10.00 en duurt tot 17.00 uur.

Voor iedereen
Tijdens Spellenparade is er van alles te doen rondom bordspellen. Uiteraard zijn de 3 spellenclubs aanwezig met de nodige spellen die gespeeld en uitgelegd kunnen worden, ook kun je meer informatie over de clubs vinden. Verder zullen er ook enkele uitgevers aanwezig zijn waarbij je de nieuwste spellen kan spelen.
Wie op zoek is naar een spel kan terecht bij de tweedehands verkoop. Hier zijn mooie spellen voor een leuke prijs te koop.
Mensen hebben ook de mogelijkheid om hun oude goede en complete spellen in te leveren die wij dan doneren aan pakje voor de Sint. Dit is een Tilburgs initiatief die zorgen dat kinderen die normaal geen sinterklaas kunnen vieren, toch cadeautjes krijgen.
Voor de kleinste spelers zullen er ook kinderspellen te spelen zijn. De beurs is dan ook voor iedereen interessant om te bezoeken.

Locatie
Spellenparade vindt dit jaar plaats in wijkcentrum Koningshaven op de Kruisvaardersstraat 32C in Tilburg. Parkeren kan betaald in de wijk. Als je geen probleem hebt om een stukje te lopen kun je in de buurt ook gratis parkeren. Fietsers stappen voor de deur af en met de bus neem je lijn 142 of 143 vanaf het station en is het nog een klein minuutje lopen.
Op de locatie is een bar aanwezig voor een drankje of een klein hapje.

Verleden en toekomst
Enkele jaren geleden hebben de 3 clubs ook al een beurs georganiseerd, dit is zeer goed bevallen, maar door Corona heeft dit geen vervolg meer gekregen. Bij het oriënteren naar een een opzet om vanaf volgend jaar een leuke beurs neer te kunnen zetten, kregen we dit jaar een mogelijkheid om op 16 april al een kleinschalige editie te kunnen uitvoeren. Aangezien we hier een hoop van kunnen leren en een uitdaging niet uit de weg gaan, kunnen jullie dit jaar al kennis maken met een bescheiden opzet van Spellenparade. De bedoeling is dat Spellenparade een jaarlijks evenement gaat worden en dat in de komende jaren zal gaan groeien, zodat er nog meer te doen is op gebied van (bord)spellen.

Meer informatie is te vinden op het instagramaccount @spellenparade en de facebookpagina @spellenparade. Heb je vragen, neem dan contact op via spellenparade@gmail.com

Vergelijkbare berichten