Yummy Monsters

author
1 minute, 24 seconds Read

Uitgever: Desylas Games
Genre: kinder
spelers: 2-4
10  minuten
leeftijd 6+


In Yummy Monsters kruip je letterlijk in de huid van een monsterober. Kun je zorgen dat jouw klant als eerste al zijn eten op heeft dan heb je het spel gewonnen. Natuurlijk gaat dit niet zo makkelijk als je denkt en zijn er nog wat regels waar je je aan moet houden.

Inhoud van de doos:

  • 2 spelschermen
  • 36 voedselfiches in verschillende maten.
  • 4 “ober”maskers
  • 4 paar “ober”handen
  • 10 serveertegels

Aan het begin van het spel worden de spelschermen rechtop in de doos gezet. Deze worden vast gezet met 4 willekeurige serveertegels. De spelers krijgen een masker en de bijbehorende handen die ze moeten aantrekken. Elke speler neemt nu plaats voor een van de monsters. De tegels links en rechtsboven laten zien hoe je dit monster het beste kan voeren. verdeel de verschillende voedselfiches onder de spelers en probeer een van deze fiches volgens de serveerinstructies in de mond van het monster te gooien. Als dit 1 speler is gelukt, wordt de doos omgedraaid en zijn er nieuwe instructies van toepassing om het volgende stuk eten in de mond van een nieuw monster te gooien. Dit gaat zo door tot een van de spelers al zijn voedselfiches kwijt is.

Ons oordeel: Yummie Monsters is een spel wat kinderen met plezier spelen, de maskers en de verschillende soorten handen, zijn erg aantrekkelijk voor kinderen en het helpt de oog- handcoordinatie te verbeteren. Enig nadeel is dat de elastiekjes om de handen en maskers mee vast te zetten los in de verpakking zitten. Om deze vast te zetten, moet je het karton iets buigen. We hopen dat dit geen negatieve invloed heeft op de levensduur.

Kid’s Score 1-5: 3

Similar Posts