Spellenweekend De Spelcarrousel

author
3 minutes, 51 seconds Read

Jaaa! De datum is bekend en we zijn druk aan het organiseren!
Met een jaartje vertraging gaan we dan nu toch echt ons 5 jarig bestaan vieren. Iedere spelavond is al een feestje op zich, maar in het weekend van 9 t/m 11 september pakken we het groots aan tijdens een heus spellenweekend. Wil je meer weten? Lees dan snel verder.

Wil je het niet missen, reserveer dan snel je plek voor dit weekend. Dat kan via de onderstaande aanmeld formulier knop onder aan de pagina (Inschrijven per kampeerplek).

Bron foto: harskamperdennen.nl

Locatie:
We zijn op zoek gegaan naar een leuke plek waar wij, naar ons idee, een gezellig weekend kunnen houden en voor wie wil, kan ook nog andere dingen kan doen.

We gaan naar:
Natuurcamping Harskamperdennen, midden op de Veluwe.
Vanaf vrijdag 9 september 2022 14.00 uur is het terrein voor ons beschikbaar en zondag 11 september 2022 om 16.00 uur moeten wij het veld weer leeg achterlaten.

We hebben daar een eigen veld waar we met maximaal 45 personen op kunnen dat weekend.
Dit kan zijn met tent, caravan, camper, etc.
Op het kampeerveld staat een overdekte locatie waar we spellen kunnen spelen als het minder mooi weer is, maar we hopen natuurlijk dat dit gezellig buiten kan. Voor mensen die dit gezellig vinden is er een kampvuurplaats aanwezig waar gebruik van gemaakt kan worden.
Ook is er een sanitairgebouw op het veld, deze werken wel met een pas, die krijg je bij het inchecken en dien je zelf te voorzien van een saldo.

De omgeving:
Aangezien we midden op de Veluwe zitten snappen wij het heel goed als je niet alleen wil spelen, maar ook wil genieten van de omgeving. Vanaf de camping kun je zo de bossen in, Radio Kootwijk is ook erg dichtbij. Verder liggen er diverse geocaches in de buurt. Mocht er interesse zijn in een wandeling met een boswachter, kunnen we hier bij voldoende animo ook aan voldoen.
Iedereen is vrij om zijn eigen programma te plannen. We geven slechts enkele suggesties.

Spellen:
Een van de belangrijkste dingen dit weekend 😉 Wij zorgen natuurlijk voor voldoende spellen inclusief buitenspellen zoals Kubb, maar uiteraard mag iedereen zelf ook spellen meenemen, zodat er een gevarieerd aanbod is (het is voor ons niet te doen om heel de collectie mee te nemen, dus verzoekjes kunnen vooraf worden doorgegeven). Iedereen is uiteraard verantwoordelijk voor zijn eigen spellen dat weekend.

Eten en drinken
Er is de mogelijkheid om alle maaltijden door ons te laten verzorgen, maar je kunt er ook voor kiezen om zelf voor je eigen eten te zorgen. Varianten hierop (wel ontbijt, en lunch, geen diner, alleen op vrijdag diner of op zaterdag diner en zondag alleen ontbijt en lunch etc.) zijn mogelijk. Vrijdagavond zal er ook al een maaltijd geregeld worden. Op zaterdag zal er een BBQ geregeld worden en per dag kun je aangeven of je gebruikt wilt maken van ontbijt en lunch (1 pakket per dag) De keuzes kun je aangeven op het inschrijfformulier. Regel uiteraard wel je eigen bestek en borden.
Drinken is op eigen voorziening, dit is voor ons onmogelijk om voor iedereen te regelen. Koffie en thee zitten wel bij het ontbijt en lunchbuffet.

Prijs:
Natuurlijk willen jullie graag weten wat dit gezellige weekend gaat kosten. Het eten is apart bij te boeken, omdat we jullie niet willen verplichten tot iets, alleen de prijs voor het overnachten dient sowieso betaald te worden.
Het overnachten kost €35,00 per persoon voor het hele weekend, !! zonder Elektriciteit !!. De prijzen voor het eten staan hier onder en op het inschrijfformulier vermeld, er kan dus per maaltijd gekozen worden.
Honden zijn ook toegestaan op het terrein daar worden wel €4,00 euro extra kosten voor gerekend.

Prijs voor eventueel zelf toe te voegen opties:

  • Elektriciteit
  • Vrijdagavond
  • Zaterdag ontbijt/lunch
  • Zaterdagavond BBQ
  • Zondag ontbijt/lunch
  • € 5,00 Heel weekend, per kampeerplaats
  • € 10,00 p/p
  • € 7,50 p/p
  • € 20,00 p/p
  • € 7,50 p/p

Inschrijven:
Inschrijven kan via de knop voor het aanmeldformulier hieronder (Inschrijven per kampeerplek). Je krijgt na inschrijving z.s.m. een bevestiging van ons met daarin ook het totaal te betalen bedrag.
Annuleren kan gratis tot 3 weken vooraf. Na die tijd kunnen wij alleen nog geld teruggeven als we jouw plek nog aan iemand anders kwijt kunnen. Dit omdat wij ook vast zitten aan vaste kosten.
We kunnen maximaal 45 personen kwijt. Schrijf je dus snel in want vol = vol en plekken worden vergeven op volgorde van inschrijving.
In de maand voor het spellenweekend volgt nog een mail met alle belangrijke informatie voor het weekend zelf.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.
Wij hebben er al heel veel zin in en we gaan er een leuk weekend van maken.

Similar Posts