De Spelcarrousel op de Buurtcamping

author
1 minute, 21 seconds Read

De zomer is dé tijd om lekker naar buiten te gaan en te genieten van het zonnetje. Hierbij natuurlijk kubb of ladergolf in het park of een spelletje op tafel met een wijntje of biertje in de achtertuin. Dit vonden wij het ideale seizoen om ook de Spelcarrousel naar buiten te halen en een samenwerking aan te gaan met de Buurtcamping.

 

camping

In het weekend van 15 juli zullen wij hier 3 dagen als Spelcarrousel aanwezig zijn en de nodige wedstrijdjes en toernooien organiseren. Onder andere het Tilburgs Cup King Open waar iedereen zich op in kan schrijven en waarvan de uitslag ook nog meetelt in de ranking voor het 999 Games open. Verder organiseren we een Kubb toernooi en is er mogelijkheid om Laddergolf te spelen. Verder hebben we verschillende XXL versies van spellen weten te bemachtigen, die ook erg leuk zijn om buiten te kunnen spelen.

We hebben inmiddels toestemming om de vrijdagavond voor onze eigen spelers te reserveren. Heb je zin om te komen, meld je dan wel  aan via ons contactformulier of onze Facebookpagina. We moeten namelijk een lijst met namen van bezoekers bij de ingang achterlaten. Staat je naam niet op de lijst, kan het zijn dat je geen toegang op het terrein krijgt. We hoeven deze avond geen huur te betalen, dus toegang is voor iedereen gratis. De organisatie heeft wel aangegeven dat meegebrachte etens- en drinkwaren niet zijn toegestaan voor niet kampeerders. Drankjes zijn verkrijgbaar bij de campingbar.

Wil je niet alleen op vrijdag, maar het hele weekend spellen spelen of meedoen aan een van de andere acties op het kampeerterrein, reserveer dan nu je tickets…

 

Similar Posts