De Spelcarrousel on tour: de Buurtcamping

author
2 minutes, 0 seconds Read

In het weekend van 15-18 juli waren wij aanwezig op de buurtcamping in Tilburg. Lees hier meer over dit bijzondere weekend en bekijk de foto’s.

De stadscamping in Tilburg is opgezet om mensen uit alle bevolkingslagen en verschillende wijken uit Tilburg met elkaar in contact te brengen. Met het motto: “Met een wc-rol onder je arm is iedereen gelijk.”, konden wij als Spelcarrousel natuurlijk niet ontbreken, want de perfecte manier om mensen bij elkaar te brengen en het ijs te breken blijft toch wel een spelletje spelen. En dat hebben we geweten ook.

Vanaf het begin af aan heeft de tent vol gezeten met kinderen, ouders, opa’s en oma’s en zelfs de altijd drukke organisatie maakte soms even tijd voor een spelletje. Vrijdagavond hadden we natuurlijk onze eigen spelavond met een hoop bekende gezichten. Na een korte nacht stonden om 9 uur ‘s ochtends de eersten alweer voor de tent om te vragen hoe laat we open gingen. Hoewel we niet veel van de andere activiteiten op de camping hebben kunnen doen of zien, was dit toch voor ons ook echt genieten geblazen.

[slideshow_deploy id=’1156′]

We hebben ons laten verbazen door kinderen die de volwassenen eruit speelden met toch wel wat pittigere spellen en we hebben gelachen om het kleinste grut wat hele dagen als kip rondliep bij Jakkiebak Kippenkak. Maar ook hebben we gepraat, veel gepraat, met mensen die voor de lol op de camping stonden, met de scouting, maar ook met mensen die nooit op vakantie kunnen en nu vanuit de organisatie 1 van de 10 tipi’s in bruikleen hadden gekregen. Mensen die zonder hun eigen schuld in de schulden zitten en eindelijk een weekend nergens aan hoefden te denken. Dit heeft op ons toch wel indruk gemaakt. We hebben met zijn allen een bijzonder weekend gehad en ja… met een toiletrol onder de arm, ben je inderdaad allemaal gelijk (overigens is dit wel waar, maar niet helemaal van toepassing, want de toiletrollen in de keurig schoongehouden wc’s werden goed bijgevuld en bijgehouden šŸ˜‰ ) Chapeau voor de organisatie van dit geweldige evenement.

Dit weekend zijn er ook veel foto’s gemaakt. Heb je ze nog niet gezien, of wil je vast een voorproefje van wat je volgend jaar kunt verwachten, kijk dan eensĀ hier We hopen jullie volgend jaar in ieder geval te zien. en we sluiten niet af zonder de organisatie te bedanken voor een super leuk weekend. Chapeau!

 

Similar Posts