Puzzeltocht wordt verzet naar 11 september 2021

author
1 minute, 14 seconds Read

We zouden het leuk gevonden hebben om dit jaar af te sluiten met een Puzzeltocht en BBQ in juni. Jammer genoeg bleek dit nog net iets te vroeg te zijn en moeten we dit evenement gaan verplaatsen. Omdat juli en augustus vakantie maanden zijn en we iedereen gelegenheid willen geven mee te doen, hebben we besloten om het evenement te verplaatsen naar de seizoensstart op 11 september 2021.

Teams die reeds aangemeld zijn worden door ons nog op de hoogte gebracht via de mail.

Het concept blijft het zelfde; je kunt mee doen aan een auto (±80 km). Er zal na afloop een mogelijk zijn om aan te sluiten bij een BBQ, deze wordt verzorgd door en bij café Zomerlust.
Het aanmeld formulier blijft actief zodat we op tijd alle info hebben en het evenement goed voor kunnen bereiden.
Deelnemen aan de tocht kan voor € 2,50 p/p , kinderen onder de 12 betalen € 2,00. (Per auto moeten minimaal 2 personen meedoen i.v.m. de veiligheid)De BBQ kan apart besteld worden, de kosten hiervan zijn €19,50 p/p, kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen €9,75 en kinderen jonger dan 4 zijn gratis.Inschrijven kan via ons formulier op de website. Je aanmelding is pas geldig als wij het bedrag op onze rekening hebben ontvangen (Info zie aanmeld mail)
Verdere uitleg over alles, volgt in aanloop naar het event. Vragen mogen uiteraard altijd gesteld worden. Laten we hopen dat we zo toch een leuke start hebben en elkaar in september weer kunnen ontmoeten in op onze eigen locatie.

Similar Posts