Spellenclub

Puzzeltocht als alternatief voor Seizoensafsluiting

Graag zouden wij dit jaar ons seizoen weer als vanouds met een grote spellendag met bbq afsluiten. Omdat dit best veel voorbereiding vergt en we waarschijnlijk nog niet iedereen de gelegenheid kunnen bieden om te komen, hebben we besloten om het dit jaar wat anders aan te pakken. Op 19 juni organiseren wij een puzzel/oriëntatietocht. Er kan gekozen worden tussen een auto (±80 km) of wandeltocht (±8 km). Als de maatregelen het toelaten zal er na afloop een mogelijk zijn om aan te sluiten bij een BBQ, deze wordt verzorgd door en bij café Zomerlust.
We zetten wel vast dit event online om een inschatting te kunnen maken voor het aantal deelnemers per tocht en de BBQ, want ook deze dag heeft wat voorbereiding nodig.
Deelnemen aan de tocht kan voor € 2,50 p/p , kinderen onder de 12 betalen € 2,00. (Per auto moeten minimaal 2 personen meedoen ivm de veiligheid)De BBQ kan apart besteld worden, de kosten hiervan zijn €19,50 p/p, kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen €9,75 en kinderen jonger dan 4 zijn gratis.Inschrijven kan via ons formulier op de website: https://www.despelcarrousel.nl/inschrijfformulier/Betalen is pas nodig op het moment dat wij zeker weten dat alles doorgaat.
Verdere uitleg over alles volgt in aanloop naar het event. Vragen mogen uiteraard altijd gesteld worden.Laten we hopen dat we zo toch een leuke afsluiting hebben en elkaar in september weer kunnen ontmoeten in op onze eigen locatie. Minder weergeven