Spellenclub

Big game Catan; 1100 man en 1 potje Catan

Waar een klein land groot in kan zijn: In september gaat het in Nederland echt gebeuren: een wereldrecordpoging voor een potje Catan met zoveel mogelijk spelers.

In 2015 is er in Essen een recordpoging gedaan en daar speelden 1040 personen het spel. 999 Games wil nu voor de BeNeLux een poging gaan doen dit record te verbreken op 24 september in het Erasmus sport center in Rotterdam. Het doel is om 1100 spelers te halen.

De Big Game gaat om 14:00 uur van start en zal 2-3 uur in beslag nemen. Iedereen is welkom, dus deel dit evenement met vrienden, collega’s en kennissen en doe mee! Wil je er een gezellig familieuitje van maken. Ook dit is geen probleem, kinderen vanaf 10 jaar zijn van harte welkom.

De winnaar gaat niet alleen naar huis met een machtige titel, maar wint ook nog een cheque ter waarde van € 500,- aan speltegoed en daar bovenop een weekendje weg via Vacansoleil.

Iedere deelnemer ontvangt een gratis goodiebag met daarin o.a. een exclusieve set van 168 speelkaarten én 46 speelstukken in een unieke kleur!

Waar? Erasmus Sport Center, Oudlaan 50, Rotterdam
Wanneer? Zondag 24 september 2017
Kosten? € 2,50 inclusief gratis goodiebag

Meer informatie kun je vinden op de site van 999, hier kun je ook tickets kopen voor dit evenement.

Voor een kleine sneek preview wat je kunt verwachten hebben we hieronder een foto van catan.com waarop je kunt zien hoe de opstelling voor het toernooi zal zijn.